nedjelja, 21. kolovoza 2011.

LeBron James: "Volio bih igrati sa Marcom Gasolom"

LeBron James je iskoristio svoj boravak u Barceloni i da odradi interviju za Sport.es, prije nastavka njegove turneje "Lebron: Od Barcelone do Londona"
Zvijezda Miami Heata je jasno rekao da nema namjeru da igra u Europi za vrijeme svog odmora, ali je zato pokazao svoje divljenje pojedinim španjolskim igračima koji su uspjeli u NBA ligi, pogotovo Marcu Gasolu, kojeg bi kaže od svih španjolskih igrača prvog izabrao da s njim dijeli svlačionicu u Miamiu. "Pau Gasol, Ricky Rubio su veoma dobri igrači, ali ja stvarno uživam gledajući Marca Gasola kako igra. Volim jačinu kojom igra i to što se uvijek nastoji poboljšati. Tim stvara sam sebi ime, jer je više poznat kao mlađi brat Pau Gasola. Radi zaista velike stvari, ne samo ovdje nego i u Memphisu," kazao je James.
LeBron je takođe dao svoj odgovor na pitanje o dolasku Rubia u Minnesotu. "Nisam ga mnogo gledao, ali sam imao priliku dva puta igrati protiv njega, 2009. godine u jednoj pripremnoj utakmici i na Olimpijskim igrama. Veliki je talent a igre u Španjolskoj reprezentaciji će mu pomoći da se bolje suprotstavi konkurenciji samim tim jer je već igrao neke velike turnire."
"Kralj James", koji ima udjela u Liverpoolu želi pokazati svoj interes za nogomet, i jasno je iznio svoje želje da će se klub sa Anfielda u skorijoj budućnosti moći natjecati na istoj razini sa aktualnim prvakom Europe Barcelonom. "Jako sam zainteresiran za nogomet. Nadam se da ću imati priliku otići gledati Liverpool na Anfieldu. To je jedan od najljepših stadiona a i drago mi je biti dio ekipe u kojoj igraju takvi igrači kao što je njihov kapetan Steven Gerard. Nadam se da će se nastaviti poboljšavati da bi se mogli natjecati sa Barcelonom za naslov u Europi," rekao je za kraj razgovora James.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...