utorak, 23. kolovoza 2011.

Zanimljivosti iz jučerašnje utakmice između Barcelone i Napolija


Barcelona je jučer povodom Gamper Kupa ugostila talijanski Napoli. Katalonska momčad je pokazala odličnu igru tijekom cijelog susreta, a okrunila ju je sa čak pet pogodaka. U nastavku vam donosimo najbolje zanimljivosti vezane uz jučerašnju utakmicu...

Femenia debitirao ubrzo nakon dolaska u Barcelonu
Kada je Kiko Femenia potpisao za Barcelonu B, očekivao je da će s vremena na vrijeme dobivati priliku u prvoj momčadi Barcelone, ali definitivno nije očekivao da će se to dogoditi tako brzo, odmah na početku sezone. Za prvu momčad Barcelone debitirao je u jučerašnjoj utakmici Gamper Kupa.

Velik broj talijanskih navijača na tribinama
Talijanski navijači su preputovali mnogo kilometara kako bi svjedočili ovoj utakmici. U posljednjih nekoliko dana se u glavnom gradu Katalonije viđao velik broj navijača Napolija, a iste scene mogle su se vidjeti na Camp Nou u jučerašnjoj utakmici.

Druga utakmica, druga titula za Cesca
U dvije utakmice za Barcelonu, Cesc je osvojio dva trofeja. Prvo je to bio Španjolski Superkup, a sada i Gamper Kup. Također, sinoć je Cesc Fabregas zabilježio svoj prvi pogodak u dresu Barcelone.

Cescova majica ispod dresa
Iako Cesc nije nosio grudnjak u jučerašnjoj utakmici, tako se činilo kada je napustio teren. Ali, zapravo je nosio kratku majicu koja kontrolira otkucaje srca. To nije nova stvar u svijetu nogometa, jer su je igrači već nosili tijekom ove predsezone.

Villa bez gela na kosi
David Villa je navijačima predstavio novu frizuru. Ne zna se je li prestao biti glavno lice 'Giorgi Line' gela za kosu, ali u jučerašnjoj utakmici nije imao gela na kosi zbog čega su mu pramenovi pali preko čela.

78,002 gledatelja
Uprava Barcelone je dobro odradila promociju utakmice Gamper Kupa, jer je jučerašnjoj utakmici prisustvovalo 78,002 navijača.

Prva utakmica za Isaaca Cuencu
Iako je do sada već odigrao nekoliko utakmica za prvu momčad, Cuenca je sinoć odigrao prvu utakmicu pred velebnim Camp Nouom.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...