srijeda, 17. kolovoza 2011.

Milan želi dovesti Thiaga


Talijanski klub u novoj sezoni želi pojačati svoj vezni red, zbog čega je više puta pokušao dovesti Kaku iz madridskog Reala, ali pošto se ta opcija pokazala trenutno nemogućom zbog prevelike svote novca koju traže u redovima Reala, Milan je pokazao interes za Barcinog veznog igrača, Thiaga Alcantaru.
Sa dolaskom Cesca Fabregasa u katalonski klub, mnogi su pomisli kako će to spriječiti napredovanje i razvoj mladog Thiaga Alcantare, koji također igra na poziciji veznog igrača. Istog mišljenja bili su predstavnici Milana, koji  su upravo njega poželjeli vidjeti u svojim redovima. 
U izjavi za Sky Sport 24, sportski direktor AC Milana Adriano Galliani, priznao je kako su pokušali dovesti Thiaga, ali da je njihova ponuda odbijena:
"Razgovarao sam sa Thiagovim agentom, Branchinijem, koji se trenutno nalazi na odmoru te je rekao kako ne želi prodati svog igrača."
Galliano se također prisjetio slične situacije, kada je u Milan pokušao dovesti još jednog Barcinog igrača veznog reda Xavija, koji je prema njegovim riječima skoro postao igrač milanskog kluba:
"Kada je Xavi imao 19 godina ponudili smo mu da prijeđe u naš klub, ali je tada njegova majka bila protiv." 

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...