srijeda, 24. kolovoza 2011.

Alexis i Maxwell trenirali, spremni za Superkup!


Alexis Sanchez i Maxwell Andrade trenirali su ovog poslijepodneva sa ostatkom ekipe. Ekipa je odradila dosta dinamičan trening, kako bi se što bolje pripremili za utakmicu europskog Superkupa protiv Porta. Ukupno 19 igrača je prisustvovalo treningu.
Na prvom treningu poslije osvajanje Gamper Kupa, Guardiola je na raspolaganju imao dva od četiri igrača koja su bila upitna za utakmicu u petak. To su Alexis i Maxwell, koji su posljednjih dana odrađivali nešto lakše treninge sa ekipom, ali su sada potpuno spremni.
Dakle, Guardiola će za utakmicu protiv Porta na raspolaganju imati ukupno 18 igrača, nakon što se na današnjem treningu ozlijedio Gerard Pique. Puyol i Afellay nastavili su raditi po posebnom programu kako bi se što prije oporavili od ozlijeda, te neće biti spremni za utakmicu Supekupa. Današnjem treningu nazočio je samo jedan igrač Barcelone B, mladi golman Oier.
Sljedeći trening ekipa će održati sutra sa početkom u 19:00 sati. To će ujedno biti i zadnji trening uoči utakmice protiv Porta, na koju će ekipa otputovati u četvrtak.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...