nedjelja, 21. kolovoza 2011.

Juventus želi Afellaya?!


Ibrahim Afellay je sudeći prema portalu 'Sportmediaset' vrlo blizu prelaska u Seriju A, točnije u talijanski Juventus. Talijanski mediji navode da Afellay nakon dolaska u Barcelonu za tri milijuna eura, nije uspio pronaći mjesto u timu Pepa Guardiole, te da su se dolaskom Alexisa Sancheza u Barçu smanjile njegove šanse za većim učešćem na terenu u dresu Barcelone.
'Sportmediaset' navodi da bi to mogao biti ključni razlog zbog kojeg je Juventus spreman ponuditi 8 milijuna eura za nizozemskog internacionalca. Bez sumnje, kvaliteta i polivalentnost, odnosno sposobnost da igra na desnoj i lijevoj strani kao ofenzivni napadač,  Afellaya je ono što se naviše sviđa čelnicima Juventusa, a nedovoljno minuta u dresu Barçe je još jedna činjenica koja ide u prilog Juventusu.
Sevilla poriče interes za Afellayom
Trener Seville, Marcelino García Toral, je negirao interese španjolskog kluba za dovođenjem Afellaya. Sevilla čeka odgovor na ponudu za meksikanca i bivšeg igrača Barcelone, Giovannija dos Santosa, koji je kao igrač Tottenhama prošlu sezonu proveo na posudbi u Racingu. Sevilla je zainteresirana za dovođenje ovog igrača na posudbu, ali i mogućnost kupovine.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...