nedjelja, 21. kolovoza 2011.

Ezequiel Lavezzi: ''Messi karijeru želi završiti u Barceloni''


Argentinski reprezentativac, koji je suigrač Messiju u reprezentaciji, vjeruje da napadač Barcelone neće nikad napustiti europske prvake...
Napadač Napolija Ezequiel Lavezzi smatra da će Lionel Messi ostati u Barceloni do kraja svoje igračke karijere. Govoreći uoči prijateljske utakmice u sklopu Gamper Kupa na Camp Nou ovog ponedjeljka, reprezentativac Argentine pohvalio je momčad Pepa Guardiole.
Messi je već postao legenda u katalonskom klubu, a Lavezzi vjeruje da je njegovom dugogodišnjem prijatelju suđeno završiti karijeru u Španjolskoj. ''Messi me uvijek ispitivao o Napoliju, ali vjerujem da svoju karijeru želi završiti tamo gdje je i počeo, a to je u Barceloni,'' rekao je Lavezzi za 'Il Corriere dello Sport'.
Govoreći o utakmici, napadač očekuje da će to biti zagrijavanje uoči nastupa u Ligi prvaka. ''To će biti posebna utakmica protiv Barcelone, ali ja bih volio da igramo protiv njih u Ligi prvaka,'' rekao je Lavezzi i nastavio: ''Gamper Kup će nam pokazati na čemu smo nakon priprema.'' Utakmica je na rasporedu na Camp Nou u ponedjeljak navečer.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...