ponedjeljak, 15. kolovoza 2011.

Villa: "Ostvarili smo dobar rezultat"


David Villa, napadač Barcelone, rekao je nakon prve utakmice Superkupa Španjolske protiv Rel Madrida, koja je završila 2-2,svoje mišljenje o rezultatu i igri tima na Bernabeu.
- Svi znate kakvi smo došli na Bernabeu, s igračima koji su malo igrali. Unatoč tome što još nismo bili u dobroj fizičkoj kondiciji, dobro smo igrali u svakom trenutku, bili smo hrabri, išli po pobjedu i ostavili život na terenu u tih 90 minuta i zadovoljni smo zbog toga.
- Prošla je polovina ovog finala, na težem stadionu, njihovom, i nastavljaju se eliminacije na Camp Nou. Ostvarili smo dobar rezultat. Sada ćemo pokušati osvojiti ovaj kup kod kuće i pred našim ljudima.
Villa je na sinoćnjoj utakmici postigao prvi gol za Barcelonu i izjednačio rezultat na 1-1.
- Kad neko primi loptu i ide protiv protivničkog beka, uvijek nastoji odigrati dobro i šutirati što je bolje moguće. Ne završi se to uvijek na isti način kao sinoć, ali sretan sam što se to dogodilo sada i što je služilo da se izjednači rezultat.
Čileancu Alexisu Sanchezu sinoćnja utakmica je bila prva u dresu Barcelone i prvi el clasico u karijeri. Villa je dao svoj komentar o igri Sancheza u prvoj utakmici Superkupa Španjolske.
- Bio je veoma dobar, imao je samo dva treninga s timom, fizički je dobro podnio i dobro se uklopio u tim. Nije izgledalo kao da je to njegova prva utakmica s nama, već je izgledala kao da je već dugo vremena tu.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...