srijeda, 17. kolovoza 2011.

VIDEO: Barcelona odradila posljednji trening prije večerašnje utakmice


Skupina predvođena Josepom Guardiolom je u srijedu na Camp Nou odradila posljednji trening prije večerašnje utakmice, u kojoj će se s početkom u 23 sata Barcelona suočiti s Real Madridom, u sklopu uzvratne utakmice Španjolskog Superkupa...
Kao i inače na dan utakmice, momčad je i ove srijede trenirala na Camp Nou, a posljednji trening prije odlučujuće utakmice s Mourinhovom momčadi održan je u 11 sati i 30 minuta. Barcelona je odradila vrlo zahtjevan trening na visokim temperaturama.
Baš kao i na jučerašnjem treningu, momčad je trenirala na novoj travi Nou Campa, a treningu su prisustvovali svi igrači prvog tima. Osim toga, na treningu su ponovno bili i mladi igrači Martin Montoya i Jonathan Dos Santos.
Nakon treninga, momčad je imala ručak na Camp Nou, a poslije toga će imati slobodno vrijeme za koncentraciju sve do posljednjeg okupljanja prije utakmice, koje je na rasporedu u 20 sati. Utakmica između Barcelone i Real Madrida, koja će odlučiti pobjednika Španjolskog Superkupa, počinje u 23 sata.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...