srijeda, 10. kolovoza 2011.

FOTO: Na posljednjem treningu Barcelone mnogo izostanaka


Deset igrača prvog tima, uključujući Puyola, Xavija, Maxwella i Afellayja, koji su trenirali odovojeno od glavne skupine, četiri igrača B momčadi, te jedan mladi igrač, sudjelovali su na današnjem jutarnjem treningu...
Josep Guardiola, kao i na jučerašnjem treningu, nije mogao računati na igrače koji su trenutno na pripremama sa svojim reprezentacijama. Ove srijede, osim igrača koji treniraju po posebnom režimu zbog oporavka od ozljeda, glavna skupina uključivala je Josea Manuela Pinta, Javiera Mascherana, Seydoua Keitu, Adriana Correiju, Lionela Messija i Andreua Fontasa. Tijekom treninga igrači su radili fizičke vježbe, treninge sa loptom i odgovarajuće vježbe istezanja.
B igrači koji su sudjelovali na ovom treningu su Martin Montoya, Jordi Masip, Cristian Lobato i Albert Dalmau. Mladi igrač, Pol Calvet, upotpunio je listu prisutnih igrača.
Kapetan Carles Puyol i Xavi Hernandez su nastavili sa svojim specifičnim rasporedom oporavka. Puyol se još uvijek oporavlja od ozljede koljena, dok je Xavi pokušao prevladati probleme sa listom desne noge koji su ga spriječili u nastupu za Španjolsku reprezentaciju protiv Italije. Što se tiče Maxwella i Ibrahima Afellayja, obojica su trenirali po posebnom režimu odvojeno od glavne skupine.
Na kraju treninga Argentinski ženski hokej tim posjetio je Ciutat Esportivu gdje su se fotografirali zajedno sa članovima Barcelonine prve momčadi. Argentinski tim uključuje zvijezde kao što su Luciana Aimar 'La Maga', koju smatraju Messijem u ženskom hokeju. Na kraju, da svi budu sretni i zadovoljni, Luciana se i slikala sa napadačem Barcelone, Leom Messijem.















0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...