srijeda, 10. kolovoza 2011.

VIDEO: Pedro: "Predstoji nam još jedan bitan izazov"


Utakmica Superkupa Španjolske i novi clasico se bliži. Pedro Rodriguez jedva čeka novi izazov. Po njemu ovo su ipak bitne utakmice, ponajviše zbog samopouzdanja, ali i zbog činjenice da se igraju protiv najljućeg rivala.
"To je dobar test za početak. To nam je još jedan bitan izazov i vrlo smo uzbuđeni zbog toga," rekao je Pedro."
Ovoj Barceloni nikada ne dosadi pobjeđivati. Glad za pobjedom je ključ uspjeha koji je pomogao Pepu Guardioli da osvoji sa svojim timom sve što je mogao u tri godine. Novi naslov Superkupa bi ih motivirao, i sam Pedro želi ga u svojoj kolekciji:
"Kada god igramo protiv Real Madrida, utakmice su komplicirane i vrlo napete i započeti sezonu tom utakmicom je težak test za nas. Međutim, uvjeren sam da će naša momčad dobro odigrati. Pred nama je još jedan izazov, a mi ulazimo u njega s velikim entuzijazmom."
Pedro i Superkup
Zahvaljujući Pedrovom golu u Bilbau, Barcelona je dobila prvu utakmicu 2009. godine. To je bio impresivan gol, a i početak njegove sjajne golgeterske karijere. Tada se već vidjelo da se radi o velikom talentu u kojeg je vjerovao Pep Guardiola svo vrijeme.
Tri gola protiv Madrida
Pedrito već zna kako je dati gol najljućem rivalu, Real Madridu. Svoj prvi gol Madriđanima dao je u 31. kolu Lige u sezoni 2009/2010Messi je tada postigao jedan u prvom poluvremenu, a Pedro je Blancosima zapečatio sudbinu u drugom svojim golom. Bio je i učesnik golijade na Camp Nou u famoznoj pobjedi od 5-0. Postigao je drugi gol. Njegov posljednji gol Madridu bio je u Ligi prvaka u polufinalu. Tada smo izbacili Blancose iz daljnjeg natjecanja i osvojili titulu najboljih u Europi. Pedro zna protiv Madrida, ima volju, jedva čeka utakmicu - ovo može biti dovoljno razloga za bar jedan gol Madriđanima.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...